Кошик
529 відгуків
+380 (63) 681-03-33
Хороші Ідеї
Кошик

Екстракт житнього ферментованого солоду (Темний) 1кг

120 ₴

  • В наявності
Екстракт житнього ферментованого солоду (Темний) 1кг
Екстракт житнього ферментованого солоду (Темний) 1кгВ наявності
120 ₴
+380 (63) 681-03-33
+380 (63) 681-03-33
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Екстракт житнього ферментованого солоду (Темний) є на 100% натуральним продуктом.                          

У складі: солод ячмінний, солод житній, карамельний барвник натуральний, вода.

Де використовується:

— Темний солод є обов'язковим інгредієнтом заварювання під час випікання заварного, бордодинського та інших різновидів хліба. Темний ферментований солод надає хлібу природного темного забарвлення та специфічного аромату. Екстракт житнього солоду сприяє прискоренню процесів бродіння, надає тісту пишність, еластичність і збільшує термін зберігання готового продукту. Приваблива рум'яна скоринка теж заслуга солодового екстракту.

- У пивоварні:

Для поліпшення смаку й аромату пива, а також підвищення його щільності та загалом якості, замість цукру або декстрози рекомендується використовувати рідкий неохмлинний екстракт.

- У виготовленні житнього сухариків, пряників і печива.

Зовнішній вигляд: в'язка, непрозора густа рідина без сторонніх увімкнень, властивих продукту

Колір: темно-коричневий

Смак і запах: солодкий із несуттєвою гіркотою, характерний для зернопродуктів, які використовуються під час виробництва, без сторонніх присмаків і запахів.

Масова частка сухих речовин — 70 +/- 2,0

Масова частка редукувальних цукрів у перерахунку на мальтозу,%, не менш ніж 74,0

Продукт відповідає ТУ У 10.8-40490778-001:2017

Фасування0,8 л (нетто 1кг); 5 л (нетто 6,5 кг); 10 л (нетто 13 кг)

Відсилання відбувається по вівторках і четвергах

Характеристики
Відро
Відро1 літр
Інформація для замовлення
  • Ціна: 120 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner