Екстракт ячмінного солоду є на 100% натуральним продуктом.
У складі: ячмінний солод, вода.
Де використовується:
- Екстракт ячмінного солоду використовується під час випікання хліба, пряників, кексів і печива. Він надає виробам приємний аромат солоду, природну солодкість, натуральний смак і аромат.
- Під час виготовлення кукурудзяних пластівців, сухих зернових сніданків.
Зовнішній вигляд: в'язка, густа рідина без сторонніх увімкнень, властивих продукту
Колір: від світло-коричневого до коричневого
Смак і запах: солодкий із несуттєвою гіркотою, характерний для зернопродуктів, які використовуються під час виробництва, без сторонніх присмаків і запахів
Масова частка сухих речовин, %, не менш ніж – 73
Масова частка редукувальних цукрів у перерахунку на мальтозу,%, не менш ніж 74,0
Продукт відповідає ТУ У 10.8-40490778-001:2017
Зберігати у прохолодному місці. Найкращий варіант - холодильник
Фасування: 0,8 л (нетто 1кг); 5 л (нетто 6,5 кг); 10 л (нетто 13 кг)
Відправлення здійснюється по вівторках та четвергах
Відро | |
---|---|
Відро | літр |
- Ціна: 120 ₴